+46 73 968 8410
Måndag – Lördag 11:00 - 21:00
Söndag
12:00 - 21:00

Om vår Pizzeria

Vi är La Passione

vi gör inte bara pizza. Vi gör människors dagar. La Passione Pizzeria byggdes på tron att pizza borde vara speciell, och vi tar med den tron i allt vi gör.

Med mer än 15 års erfarenhet under våra bälten förstår vi hur vi bäst tjänar våra kunder genom försökte och sanna serviceprinciper. I stället för att följa trender, satte vi dem. Vi skapar mat vi är stolta över att tjäna och leverera det snabbt, med ett leende. Oavsett var du hittar oss, vi ser till att varje måltid våra kunder njuter är utsökt och en-of-a-sort.

Ägaren är utbildat till kock i Köpenhamn, och har nått toppen av framgången där där han har lagat mat för upp till 2000 personer om dagen med olika matvaror.

Våra pizzor är gjorda på surdeg där de är goda och hälsosammare. Pizzorna är tunna och krispiga torra.

Matens kvalitet

Kvaliteten är relaterad till hur livsmedlet ska användas. För många människor innebär bra kvalitet att ett livsmedel är ändamålsenligt och motsvarar förväntningarna

Den Originellt och udda receptet!

Vi har vår egen originella receptet som vi har byggt upp i mer än 15 år sedan vi startade att laga mat med glädje.

Hemkörning via Wolt

Du får maten levererat inom 35 minuter via wolt.se

0

Beställningsalternativ

0

Besökare varje dag

0

År erfarenhet som Kock

Image Gallery

Inte bara en pizza.. men ett livsstil...

Gör din beställning

Och ja, vi är pizza människor. Men vi är också mänskliga människor, vi leder med våra hjärtan, vi tror på att ge tillbaka till det globala samhället. Gå med oss, välkommen till våra pizzerior!